BUTIKKER
FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER
© Copyright – Design by JH-Line
Vi bringer det bedste frem i det vi gør, gennem en dyb forståelse af, hvad det kan blive til.
Vores brød er ikke kun bagt. Det er opdraget, fremelsket, dyrket og skabt med en kærlig hånd. Vi tænker selvfølgelig kvalitet hele vejen igennem brødet. Vi lader det udvikle sig naturligt, og forberedelserne kan naturligvis smages. Smørret er en garant for kvalitet, en naturlig ingrediens – og en hyldest til brødets bedste traditioner.
Vi dyrker enkelthed i vores sortiment. Vi nørder og går i detaljen med ALT hvad vi rør, derfor hylder vi princippet om få, men gode produkter på vores hylder.
Der er en grund til, at her dufter af hjemmebagte boller, og at vores lokaler er åbne og indbydende. Den fynske rundhed og åbenhed ligger i vores natur, og vi vil så gerne have, at du føler dig overraskende godt hjemme.
Så selvom vi nogen gange har travlt, og der kommer mennesker ind og ud af døren, så vil vi gerne vise, at du er velkommen til at blive. Der skal være et kærligt flow, som du kan mærke du hører til i.
Vores indretning er enkel, rummelig og gennemtænkt. Nøje udvalgte lokale leverandører sikrer, at der er valgt bæredygtige løsninger, som holder. Der er altid en årsag til dét, vi gør.
Inden brødet lander i din pose, og sukker efter at blive smagt på, har det overnattet på køl i mindst 24 timer, så det har hvilet sig rigtigt i de helt rigtige kolde omgivelser. Som om det ikke var nok, så vækker vi det også blidt, ved at komme det i hævekurve i tre timer, inden det kommer i vores stenovn, hvor det bages til den gyldne varme farve er perfekt.
En snegl på vejen – er tegn på regn i Spanien. Hos os er en snegl smørbagt – og tegn på sol på vej i dit sind. En brunsvigersnegl spises langsomt og med stor nydelse. Ingen anledning er for lille. Men når nu du vælger at forsøde din tilværelse, så skal den da for pokker også være alle kalorierne værd. Det er denne fynske brunsvigersnegl. Naturligvis.
Vores marcipansnegl er berømt og berygtet. Berømt fordi fortællingen om dens velsmag går fra mund til mund. Nogen siger, at en ny klassiker er skabt. Om det er rigtigt vil tiden vise, men vores marcipansnegl er helt klart en favorit blandt vores kunder. Og god smag går jo som bekendt aldrig af mode.
Berygtet er den også. Hvis man formaster sig til at dele den i to, siger rygtet, at det går helt i ge’. Selv det stærkeste venskab kan smuldre i den proces. En marcipansnegl kan ikke – og vil ikke deles.
Her slår vi gerne et slag i bolledejen for mangfoldigheden. Vi har både grove, sunde, seje, bløde og søde boller. Så det handler faktisk bare om at vælge de rigtige boller til lejligheden. Valget er dit. De kan bruges til morgenbordet, til sandwich og til tapas. Med smør – eller on the rocks. To go or to stay. Boller der holder, all the way.
Inden brødet lander i din pose, og sukker efter at blive smagt på, har det overnattet på køl i mindst 24 timer, så det har hvilet sig rigtigt i de helt rigtige kolde omgivelser. Som om det ikke var nok, så vækker vi det også blidt, ved at komme det i hævekurve i tre timer, inden det kommer i vores stenovn, hvor det bages til den gyldne varme farve er perfekt.
Hjemmelavet iste og lemonade er lækkert, læskende og friskt i sommervarmen. Vores iste er lavet på god frugtte, som giver en dejlig sødme. Lemonaden er lavet på citroner og masser af is. Hjemmelavet og uden alverdens tilsætningsstoffer.
Hvis du er typen, der bare ikke kan vælge, så skal du prøve vores Ismonade, som er en blanding af lemonade og iste.